From the Heart

Weggestopt in de diepe ruimen van oceaanstomers drijven ze de grootste dieselmotoren aan. In de supermarkt, brengen ze op een lopende band uw boodschappen naar de kassa. Elektromotoren. Iedereen heeft er dagelijks meerdere malen mee te maken, en toch blijft het een ondergewaardeerd kindje van onze vooruitgang.
Kunstenaars die de lange paden in de magazijnen van Van Bodegraven Elektromotoren al eens hebben doorlopen voelden de mogelijkheden al. Stellages vol inactieve paardenkrachten, industrieel geweld, en subtiele bewegingen met de geur van metaalslijpsel en olie liggen feitelijk te wachten om grootse, onverwachtse dingen te doen.

Vijf kunstenaars hebben voor de expositie ‘From The Heart’ de elektromotor een podium gegeven die het verdient. Graag nodigen wij u uit om het werk van Art van Triest, Jelle Korevaar, Oscar Peters, Marije Kok en Chantal de Wolde te bewonderen.
Als u geïnteresseerd bent, stuurt u ons dan een mailtje met uw gegevens. Voor november 2016 nodigen wij u dan uit voor de expositie.